Uniți pentru o Românie puternică și stabilă
Header Top Single Social IconHeader Top Single Social IconHeader Top Single Social Icon

Construim Viitorul!#CuOchiipeViitor

Sunt Ramona-Cristina Belce, asistent medical principal, dar și absolventă a Facultății de Științe Economice, București. Am intrat în viața publică cu credința că pot aduce o schimbare în viața localității pe care am ales-o drept acasă, comuna Apahida, Cluj. Ritmul dezvoltării comunei noastre nu poate fi oprit, dar trebuie să continue cu respect față de toți cei care trăim deja aici sau pentru cei ce vor veni.

Pentru mine, dezvoltarea comunei Apahida înseamnă o administrație profesionistă, transparentă și dedicată comunei. Nu putem dărâma și reconstrui de la zero ce s-a făcut în domeniul urbanismului în ultimii zece ani, dar când susțin “că reclădim” Apahida vreau administrarea corectă a ceea ce există deja, dar și schimbarea ideilor cu “lasă că merge și așa”, de până acum. Urbanismul și regulile de construire înseamnă un ansamblu complex de planificare și creștere a unei comunități. Vrem să ne recuperăm calitatea vieții.

Am devenit parte din administrația locală cu credința că pot contribui la schimbarea în bine a comunei, dacă ar fi existat bunăvoința, colaborare și încredere.

Comuna noastră

Comuna noastră s-a dezvoltat într-un ritm extrem de rapid, dar este momentul să ne gândim serios la planificare și la o viziune cuprinzătoare. Populația a crescut, prețurile pieței imobiliare de asemenea, dar stadiul în care suntem e foarte bine caracterizat de expresia comună: „Apahida este dormitorul Clujului.”

Ei bine, eu nu mai vreau, așa cum sunt convinsă că nu mai vreți nici voi, să fim doar dormitorul Clujului!

Vreau o Apahida conectată prin infrastructură la întreaga zonă metropolitană. Nu putem conviețui într-un loc caracterizat doar de blocaje, întârzieri în trafic, investiții întârziate sau neîncepute și servicii disfuncționale.

Am învățat intens încă din prima zi în administrația locală, știu că totul ține de o voință extraordinară. Că trebuie să fii capabil să treci peste orgoliile personale, că ai nevoie de o pregătire profesională solidă, că e nevoie de voința politică și de a recunoaște că fără profesioniști în jurul tău toate promisiunile rămân doar vorbe goale.

Partidul Național Liberal

Partidul Național Liberal este la guvernare într-o conjunctură internă și internațională extrem de delicată.

Apahida nu se poate dezvolta de una singură, ci numai în parteneriat: în primul rând cu municipiul Cluj-Napoca, apoi cu întregul județ și cu un concept modern, care devine tot mai important pentru dezvoltarea locală: zona metropolitană. De zona metropolitană se leagă fondurile europene pe care trebuie să le accesăm tot mai mult în anii următori.

Partidul Național Liberal se deschide în ultimul timp către tineri, iar onoarea acordată, de a mă susține în candidatură pentru Primărie, mă responsabilizează.

Într-o administrație ce trebuie să se adapteze în permanență, birocrația și amânările nu își mai au locul. Nu iubesc dosarele cu șină, mai ales astăzi, când e clar că suntem, sau putem fi, la un clic distanță de orice, inclusiv de autorități. Îmi doresc o primărie cu un aparat administrativ transparent, dinamic și responsiv, nu numai în mod clasic, ci și prin interacțiunea online.

Sunt Ramona-Cristina Belce și cred într-un viitor mai bun pentru Apahida. Votează Viitorul! Cu ochii pe viitor, putem construi împreună o comunitate mai prosperă și mai echitabilă pentru toți locuitorii săi. #FocusontheFuture!